duminică, 9 octombrie 2016

Gasierea unui apartament in Cluj

Gasirea unui apartament la pret rezonabil in Cluj poate fi foarte dificil mai ales in luna iulie. Totul se rezuma la ce buget aveti si cat de aproape de centru doriti sa locuiti. Ca sa va asigurati ca luati decizia corecta trebuie sa fiti atenti la urmatoarele factori cum ar fi: transportul, clima, oamenii.

Clima:

,,Ce ploaie vine de la Cluj ” este o vorba populara din vechime. In Cluj ploile sunt diluviene, uneori ploua cu galeata. Trebuie sa fim atenti si la acest aspect.

Oamenii:

In Cluj oamenii au o mentalitate colectiva. Sunt normali si familisti convinsi, harnici si oameni deosebit de civilizati si de educati. Multi dintre ei avand o cultura civica europeana. Dornici sa te asculte si dispusi sa inoveze, doar ca au nevoie de timp sa analizeze pe indelete orice le propui.
Viata sociala este intensa. In centru de exemplu poti face un tur al barurilor, restaurantelor si magazinelor, ramai suprins de grija pentru detaliu, design si diferentiere.
Daca doresti sa cumparati un apartament in centru avem oferte foarte bune. Cele mai scumpe apartamente noi sunt in Grigorescu, nu in Centru

Transportul:

Orasul reprezinta armonia perfecta dintre traditie si inovatie. Clujul este foarte aglomerat, plin de masini si galagios. Este perfect pentru cine iubeste un oras plin de viata. Aglomeratia din trafic este una dintre cele mai dese probleme cu care te poti confrunta atunci cand locuiesti intr-un oras mare cum este Cluj-Napoca

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu